• Δευ-Κυρ: 09:00 – 21:00
  • .

Κερδίστε ένα μήνα συνεδριών και καθοδήγησης εντελώς δωρεάν αξίας έως 1000€.

Η προσφορά περιλαμβάνει μία συνεδρία κάθε εβδομάδα και καθημερινή καθοδήγηση.

Επιλέξτε τον στόχο που θέλετε να πετύχετε ή την ικανότητα που θέλετε να αναπτύξετε για εσάς ή για την επιχείρησή σας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Θα καταστρώσουμε ένα πλάνο με βήματα τα οποία θα πρέπει να εκτελέσετε εσείς για να επιτύχετε τον στόχο σας και εγώ θα σας δείξω τους τρόπους και μυστικά για να τα καταφέρετε!

Έχω μεγάλη εμπειρία ως life και ως business coach έχοντας βοηθήσει περισσότερες από 80 επιχειρήσεις να πετύχουν τους στόχους τους και εγώ εκπαιδεύσει εκατοντάδες ανθρώπους.

Μπορώ να σας βοηθήσω να μάθετε να πουλάτε τον εαυτό σας και τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας, να σας μάθω πώς να κάνετε αποτελεσματικό internet marketing και γενικά ο νικητής του διαγωνισμού θα απολαμβάνει ότι θα ότι ακριβώς θα απολάμβανε και ο κάθε πελάτης μου.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Απριλίου 2017 και τα αποτελέσματ θα ανακοινωθούν στην σελίδα του alkas στο Facebook.

Όροι διαγωνισμού:

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, θα πρέπει να είστε άνω των 18 ετών.

Εφόσον είστε ο νικητής του διαγωνισμού, συμφωνείτε να δημοσιοποιηθεί η περίπτωση και η άποψή σας για τη συνεργασία μας.

Θα ξεκινήσουμε την πρώτη συνεδρία την πρώτη εβδομάδα μόλις ανακοινωθεί ο νικητής του διαγωνισμού στις 24 Απριλίου.

Στην πρώτη συνεδρία θα καταγράψουμε τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε για εσάς ή για την επιχείρησή σας.

Θα γίνουν 4 συνεδρίες μέσω Skype ή παρόμοιων προγραμμάτων, ενώ εφόσον είναι εφικτό μία από αυτές θα γίνει στον χώρο σας.

Μετά από κάθε συνεδρία θα υπάρχουν θα υπάρχουν ενέργειες που θα πρέπει να γίνονται εκ μέρους σας και για αυτό τον λόγο θα είμαστε σε επαφή καθημερινά για να κάνουμε σίγουρο ότι ολοκληρώνετε τους στόχους και ξεπερνάτε τα εμπόδια που πιθανά θα παρουσιάζονται είτε αυτά αφορούν γνώση ή άλλους παράγοντες.

Σε κάθε συνεδρία θα αποκτάτε τις γνώσεις που απαιτούνται για να ολοκληρώνονται οι ενέργειες που θα έχουν συμφωνηθεί.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία!