• Δευ-Κυρ: 09:00 – 21:00
  • .

Είμαι σίγουρος ότι έχετε ικανότητες και στόχους.  Απόδειξη είναι ότι μέχρι σήμερα τα έχετε καταφέρει μέσα από τρομερές αντιξοότητες.

Μπορείτε να γίνετε καλύτερος μάνατζερ ή  επιχειρηματίας;

ή καλύτερα ποιος είναι ο καλός μάνατζερ;

Σίγουρα αυτός που καταφέρνει τα έσοδά να είναι μεγαλύτερα από τα έξοδα και κέρδος αυτό να είναι αρκετό, θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε καλό μάνατζερ.

Επίσης θα πρέπει το προσωπικό που έχει στην διάθεσή του να κάνει τη δουλειά του και τέλος θα πρέπει να μπορεί να σχεδιάζει ούτως ώστε να καταφέρνει αυτά τα δύο.

Ένας business coach έχει ακριβώς αυτόν τον σκοπό. Να σας βοηθήσει να γίνετε ένας καλύτερος μάνατζερ/επιχειρηματίας.

Θέλετε να επεκταθείτε, έχετε νέες ιδέες και  και τελικά η νέα ιδέα αποτυγχάνει.

Δεν θα ήταν καλύτερα να έχετε ξεκάθαρο πλάνο και όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι να είναι γνωστοί και υπολογισμένοι ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ;

Ό,τι δεν γνωρίζετε θα σας κοστίσει για να μάθετε. Είμαι σίγουρος ότι έχετε βιώματα που μερικές φορές μάθατε με τον δύσκολο τρόπο.

Ο δύσκολος τρόπος λέγεται «trial and error» (μέθοδος δοκιμής και λάθους). Δηλαδή λαμβάνετε αποφάσεις ή κάνετε ενέργειες και αν αποβούν λανθασμένες, κάνετε κάποιες άλλες ενέργειες και αυτό το επαναλαμβάνετε μέχρι να βρείτε τη σωστή.

Κάθε λάθος απόφαση κοστίζει.  Κοστίζει σε χρήμα και σε χρόνο ή και στα δύο.

Τελικά κοστίζει περισσότερο στην ευημερία σας. Σε αυτό ακριβώς θέλω να σας βοηθήσω.  Στην ευημερία την δική σας, της επιχείρησής και  της οικογένειάς σας.

Ο Άλκης είναι ο συνεργάτης που μπορείς να εμπιστευτείς.
Οι υπηρεσίες του είναι χρήσιμες για όλες τις επιχειρήσεις αλλά περισσότερο σημαντικό είναι ότι θα παραδώσει αυτό που σου υποσχέθηκε.
Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

E commerce Business
Miami FL, USA

Εξαιρετική υποστήριξη και ενδιαφέρον.
Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από την συνεργασία μαζί του.
Γρήγορη και άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις μου.
Και πάνω από όλα με ενδιαφέρον για το πώς αυτό που ήθελα θα γίνει με τον καλύτερο τρόπο.
Με βοήθησες πάρα πολυ!!!

Very committed and willing to do his best for client

AMG Media Group
Chicago, IL USA

Πως γίνεται;

Κάθε εβδομάδα κάνουμε συνεδρίες στον χώρο σας ή μέσω skype και παρόμοιων προγραμμάτων για εξοικονόμηση χρόνου. Καθημερινά βρισκόμαστε σε επαφή και σας καθοδηγώ, σας λύνω τυχόν απορίες και σας βοηθώ να προχωράτε προς τον στόχο σας!

Μην περιμένετε άλλο! Καλέστε με τώρα για ραντεβού.