• Δευ-Κυρ: 09:00 – 21:00
  • .

Είναι δυνατόν τη σημερινή εποχή με την οικονομία σε κακή κατάσταση να έχει κάποιος αύξηση πωλήσεων; Είμαι σίγουρος ότι ξέρετε επιχειρήσεις που έχουν με επιτυχία αυξήσει τις πωλήσεις τους. Αφού τα κατάφεραν αυτοί γιατί όχι κι εσείς;

 

Πώς νιώθετε όταν κοιτάζετε τους λογαριασμούς και σκέφτεστε ότι πρέπει να αυξηθούν τα έσοδα;

Πιθανά θα θέλατε τα έσοδα ήταν περισσότερα.  Υπάρχουν τρόποι ελάτε να τους δούμε.

 

Είναι βέβαιο ότι απαιτείται πολύ δουλειά για να έχουμε υψηλές πωλήσεις. Πολύ περισσότερη από πριν. Οι αγορές άλλαξαν και αλλάζουν συνεχώς. Οι πελάτες αποκτούν νέες συνήθειες και αντιδρούν διαφορετικά.

Για να υπάρχουν πωλήσεις χρειάζονται 3 προφανή πράγματα. Υποψήφιοι πελάτες, πωλητές και προϊόντα/υπηρεσίες. Θεωρώ ότι διαθέτετε προϊόντα/υπηρεσίες τα οποία είναι επιθυμητά από την αγορά και επίσης ότι είστε πωλητές ή έχετε πωλητές. Αν όχι τότε χρειάζεστε αυτό.

 

Προφανώς η βελτίωση του προϊόντος/υπηρεσίας θα ωφελήσει και αυτή με την σειρά της, αλλά κανένα προϊόν υπηρεσία δεν πουλάει από μόνο του τουλάχιστον μέχρι να γίνει γνωστό.

Συνεπώς για να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας χρειάζεται να αυξήσουμε τους υποψήφιους πωλητές ή/και η αποτελεσματικότητα μας ως πωλητές.

 

Υπάρχουν πολλοί αποτελεσματικοί τρόποι για να αυξήσουμε τους υποψήφιους πελάτες. Στην εποχή που ζούμε, η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι ενεργή στο διαδίκτυο. Μπορώ να σας μάθω να τους χρησιμοποιείτε και να γίνεται αποτελεσματικοί ή να κάνω εγώ για εσάς όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Αν προτιμάτε να  εκτελώ εγώ ο ίδιος το μάρκετινγκ και τις διαφημιστικές εκστρατείες, τότε δείτε εδώ.

Αυξήθηκαν οι πωλήσεις μας και διαχειριζόμαστε καλύτερα το πελατολόγιό μας.
Δεν επηρεαζόμαστε από την κρίση και αντίθετα βλέπουμε ελπίδα σε όλη αυτή την κατάσταση.
Ο τζίρος μας αυξήθηκε 300%.

Ο τζίρος μας αυξήθηκε 50% σε μια αγορά που έπεσε κάτα 70%

Τον Ιανουάριο έκλεισα 4 κερδοφόρα έργα περισσότερα σε σχέση με τον προηγούμενο Ιανουάριο

Αν σας έλεγα ότι μπορώ να σας βοηθήσω να αυξήσετε τις πωλήσεις σας κατά τουλάχιστον 10% κάθε μήνα θα είχα την προσοχή σας;

 

Μην σας φαίνεται παράξενο ή εξωπραγματικό. Το έχω καταφέρει σχεδόν με όλους τους πελάτες μου. Πιθανά να μην με πιστεύετε. Μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν!

Ελάτε να κάνουμε μία δωρεάν συνεδρία και αν δεν σας αρέσουν αυτά που θα κάνουμε δεν θα έχετε καμία οικονομική υποχρέωση!